Despre mine

Numele meu este Andreia. Prietenii mei îmi spun Andre. Sunt o persoană energică, optimistă, cu zâmbetul pe buze, dar sunt și o persoană autoritară și recunosc că sunt în unele momente mai egoistă.Îmi place să fac călătorii împreună cu familia mea, să-mi petrec timpul cu prietenii mei, să mi se spună adevărul în față, chiar dacă la început nu m-aș simți bine și îmi place să înot, deși în ultimul timp nu am mai practicat acest sport.

Nu îmi place ca să intru în conflicte, deoarece mi se par o pierdere de timp, nu îmi plac persoanele prefăcute, mincinoase și profitoare și nu îmi place toamna, deoarece mi se pare cel mai nostalgic anotimp.

În viitorul apropiat, precum și cel îndepărtat, îmi doresc să iau Bacalaureatul, să dau de școala de șoferi și să-mi cumpăr o mașină, să fac facultatea, cât și masterul, să devin profesoară de româna, polițistă sau învățătoare și mai târziu să am si eu o familie atunci când o să fie timpul.

Nu îmi doresc ca să rămân fără familia mea pentru că ei sunt cei care mă susțin și singurii care mă iubesc cu adevărat. Prin acest lucru sa mai arată un avantaj sau un dezavantaj al caracterului meu, acela fiind sensibilitatea.

Advertisements